Alkmaar, 15 mei 2014. Zaterdag 17 mei onthult wethouder Victor Kloos (OPA) het logo Bewonersinitiatief. Een emaillen bordje met dit logo wordt rond 13.00 uur geplaatst bij het bewonersinitiatief aan de Westerkolkstraat. “Zo kan iedereen zien dat bewoners een initiatief zelf hebben bedacht en samen ontwikkeld, met medewerking met de gemeente. Vergelijk het met een kwaliteitskeurmerk”, aldus de wethouder. Buurtbewoners hebben van de troosteloze parkeerplaats een gezellige ontmoetingsplek gemaakt. Het logo is in opdracht van de regiegroepen ontwikkeld. Zij worden gevormd door een groep wijkbewoners die de bewonersinitiatieven beoordelen.

Wie ook een leuk idee voor zijn of haar buurt heeft en zoekt naar een financiële bijdrage kan terecht bij de website van de gemeente (rubriek wijken) voor informatie en een aanvraagformulier.

Pin It
Bekeken: 1080x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/