Alkmaar, 15 mei 2014. Het meidenteam van de Zandloper én het jongensteam van Blue Desk uit Alkmaar zijn doorgedrongen tot de finale van het Cruyff Court 6vs6 toernooi. De meiden werden tweede, maar door het pakken de respectaward werden ze toch geplaatst voor de landelijke finale die op 7 juni plaatsvindt in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De jongens werden geplaatst voor de finale door alle wedstrijden te winnen tijdens de voorrondes en de halve finale. Het team dat de het landskampioenschap weet binnen te slepen, zal 8 juni direct spelen voor het wereldkampioenschap samen met de winnende teams uit de andere Cruyff Court landen.  

Het Cruyff Court 6vs6 toernooi een internationaal kampioenschap waarin meer dan 20.000 jongens en meisjes tot en met twaalf jaar aan deel kunnen nemen. Het kampioenschap word in alle twaalf landen volgens de 14 regels van Johan Cruyff gespeeld. Respect staat tijdens de toernooien centraal. 

 

Pin It
Bekeken: 1009x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/