Alkmaar, 18 mei 2014. AZ heeft zich niet weten te plaatsen voor de voorronde van de Europa League. Zondag werd de return, na een 0-0 gelijkspel in Alkmaar, in en tegen Groningen om het laatste Europese ticket met 3-0 verloren. Na een aardige beginfase zakte de ploeg van de scheidende trainer Dick Advocaat langzaamaan weg en stond AZ bij de rust door persoonlijke fouten al flink op achterstand. Eerst opende Chery de score na zwak uitverdedigen van Mattias Johansson (1-0), na ruim een half uur verdubbelde Hateboer de achterstand na zwak ingrijpen door Nick Viergever en een misgrijpende Esteban.

In het tweede bedrijf miste AZ de energie om zich nog terug in de wedstrijd te knokken. Met een schuiver zette opnieuw Chery de thuisclub op 3-0, ook nu zag Esteban er niet goed uit. Door de nederlaag over twee wedstrijden krijgt FC Groningen het laatste Europese ticket en spelen de Alkmaarders voor de tweede keer in elf jaar geen Europees voetbal.

Pin It
Bekeken: 993x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/