Alkmaar, 19 mei 2014. Eén bezwaar tegen de realisatie van het AZ trainingscomplex aan de westrand lijkt een sleutelrol te hebben gespeeld bij het besluit van AZ om Alkmaar te verlaten. Opvallend genoeg gaat het om het bezwaar van de erven Molenaar, de nazaten van de gebroeders Molenaar die AZ hebben opgericht. Dat de nazaten ook een voorlopige voorziening bij de rechter hebben aangevraagd zou volgens AZ directeur Toon Gerbrands in het NHD "zes tot acht maanden vertraging" hebben opgeleverd. Maar ook de gemeente valt volgens Gerbrands wel wat te verwijten, want die heeft naar zijn mening de bezwaren van Camping Alkmaar en de erven Molenaar niet adequaat hebben aangepakt.

Vorige week werd bekend dat het bezwaar van Camping Alkmaar eigenlijk alleen nog symbolisch was omdat er een overeenkomst met de gemeente klaar lag. Gerbrands laat verder  weten dat ook enkele "financiele en juridische details" nog niet in orde waren, terwijl in Zaanstad de contracten klaarlagen. Het is jammer dat de laatste grote beslissing van deze algemeen directeur zo slecht uitpakt voor Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 9619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/