Alkmaar, 19 mei 2014. Voor het derde jaar op rij zal op zondag 1 juni De Hout op Stelten staan. Van 13:00 tot 18:00 uur wordt de muzieknis in de Alkmaarderhout omgetoverd tot the place to be voor kinderen van twee tot negen jaar en hun (groot)ouders. Om 13:00 opent de juniorengroep van Oberon Theaterproducties het gratis festival door een deel van Disney’s Beauty and the Beast ten gehore te brengen. Om 14:45 kunnen de kinderen genieten van het Kikker Popconcert met de poppen Kikker, Eend, Haas, Rat, Varkentje en Beertje.

Ook in de grote Circustent op het veld is er van alles te doen. Zo zal zangeres Joes Boonen, uit de band van Dirk Scheele, voorlezen uit een levensgroot boek over Dikkie Dik  tijdens de muziek- en vertelvoorstelling ‘Dikkie Dik en de taart’. Verder kunnen kinderen (tegen betaling) hun eigen pizza bakken bij De Smaak van Esther, is het Wereld Natuur Fonds aanwezig en is er van 14:00 tot 17:00 uur een clown op het veld aanwezig om de kinderen te vermaken. De kleintjes die moe geworden zijn kunnen even tot rust komen in de Voorleestent van Bibliotheek Kennemerwaard. Hier wordt voorgelezen uit prentenboeken. Ook kunnen ze even rustig bijkomen met een boekje op loungekussens.

Hout op Stelten 2013 2

 

Pin It
Bekeken: 1469x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/