Alkmaar, 20 mei 2014. De bezwaren die de erven Molenaar hadden tegen de bestemmingsplannen van de Westrand hadden niets te maken met het trainingscomplex van AZ. Dit liet raadsman van de erven Robert Wouters weten in een brief gericht aan de het college van Alkmaar, zo stelt het NHD. Alhoewel dit duidelijk maken wellicht niet hoofddoel is van de brief, is het wél onderbouwing voor het argument van verantwoordelijk wethouder Peter de Baat over de kwestie. Deze wilde het bestuur van AZ geruststellen dat er geen beren meer op de weg waren voor de bouw van het AZ-complex aan de Westrand. Het mocht niet baten, de Alkmaarse profclub wilde evengoed niet langer afwachten en koos voor accommodatie in Wormerveer.

De erven Molenaar maken duidelijk dat zij ontevreden zijn over het moeizame overleg met de gemeente. Zij brachten problemen in december naar voren en nogmaals in januari. Pas in maart volgde overleg en twee maanden later, begin mei, kwam er een vervolgafspraak. Hierin wilde de gemeente geen rechtszekerheid toezeggen. Daarna was het weer stil.

 

Pin It
Bekeken: 1158x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/