Alkmaar, 21 mei 2014. Wat precies de gevolgen van het vertrek van AZ zullen zijn voor AFC'34 en de Alkmaarse Rugbyclub is nog niet duidelijk, mogelijk wordt daar bij de persconferentie van aanstaande vrijdag meer informatie over verstrekt. Wat de gevolgen zijn voor de Topsport Talentschool van het Willem Bleau College is een stuk helderder. De school houdt rekening met sporters door de lessen zoveel mogelijk om de vaak strakke trainingsschema's van topsporters heen te plannen. Bovendien kunnen de topsportleerlingen hun examen over twee jaar uitsmeren. Daarvoor krijgt de school extra geld uit Den Haag: vijfduizend euro per leerling.

Tachtig leerlingen zullen straks met AZ meeverhuizen naar de Zaanstreek en dat betekent vier ton per jaar minder voor de school. Dat dat ook gevolgen heeft voor de personele bezetting is dan een eenvoudige rekensom. Rector Dick van Asperen laat via RTVNH dan ook weten dat er "mensen boventallig zullen worden". Maar ook voor de 'AZ leerlingen' zullen andere tijden aanbreken want in de Zaanstreek is geen vergelijkbare school.

Pin It
Bekeken: 1129x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/