Alkmaar, 21 mei 2014. Vrijdagochtend om 08.30 uur zal de gemeente een persconferentie beleggen over het vertrek van AZ uit Alkmaar waar het de trainingsfaciliteiten betreft. Wethouder Peter de Baat heeft dan de raad geïnformeerd over de laatste stand van zaken maar laat desgevraagd weten dat AZ nog "van harte welkom is om voorafgaand aan die persconferentie overleg te voeren". Ondertussen laat AZ directeur Toon Gerbrands via RTVNH weten dat het "op zijn zachtst gezegd een hele domme actie" van de gemeente is dat er een schadeclaimtraject wordt opgestart. Bovendien zou De Baat zijn eigen glazen ingooien omdat AZ nu gedwongen wordt openheid van zaken in het hele traject te geven. Ook de erven Molenaar laten zich niet onbetuigd en haasten zich, nu ze als verantwoordelijk voor het fiasco naar voren worden geschoven, om via de regionale omroep te scanderen dat juist de gemeente het vertrek van AZ had kunnen voorkomen.

Geconfronteerd met die uitspraken laat De Baat weten dat hij niet onder de indruk is van de uitbarsting van Gerbrands en deze herkent als een "gebruikelijke reactie wanneer hij zich ergens aan ergert." Het college geeft volgens de wethouder "met alle liefde openheid van zaken." De reactie van de erven Molenaar begrijpt hij gezien de positie waarin ze zich bevinden wel, maar vermeldt ook dat het toch echt de erven zijn die afgelopen week besloten het aanbod dat de gemeente na uitvoerig overleg nog heeft neergelegd toch niet aan te nemen, waarna de bezwaarprocedure in stand bleef. Die bezwaarprocedure zou volgens Toon Gerbrands de boel een vol seizoen vertragen en is de reden voor het vertrek naar Zaanstad. Ook het ontstaan van de geschetste vertraging wordt door De Baat ontkent.

Pin It
Bekeken: 2121x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/