Alkmaar, 20 mei 2014. Jan-Willem van der Hek, de regerend Nederlands Kampioen sommelier, is het afgelopen weekend naar Polen afgereisd om Nederland te vertegenwoordigen tijden het Open Pools Kampioenschap. Van der Hek, die na het behalen van het Nederlands Kampioenschap aangaf te jagen op een top 12 positie, heeft daar een uitzonderlijk goede prestatie neergezet. Hij werd van de zestien kandidaten één van de drie finalisten, en wist uiteindelijk de zege binnen te halen.

De strijd om het kampioenschap begon op vrijdag met een test van 45 vragen en aansluitend het blindproeven van een rode en witte wijn. Op zaterdag volgde de praktijktest met aansluitend de finale waarbij de Alkmaarder, die Director of Wine bij Flex4Wine is,  de meeste punten wist te behalen. De sommelier volgt inmiddels de opleiding tot Master Sommelier, een titel die een dusdanige moeilijkheidsgraad heeft dat slechts 240 personen wereldwijd hem mogen dragen. Tot op heden heeft geen enkele andere Nederlander deze titel weten binnen te slepen.

Pin It
Bekeken: 1094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/