Alkmaar, 20 mei 2014. De gemeente blijft niet werkeloos toezien hoe AZ na alle gedane moeite en gemaakte kosten naar Zaanstad verdwijnt om daar een trainingscomplex te realiseren. Inmiddels is een jurist 'van buiten' gevraagd om in de zaak te duiken advies te geven. Het college heeft vandaag vergaderd over de gevolgen van de beslissing van AZ. De gemeente is boos dat AZ zich niets aantrekt van een overeenkomst tussen de club en de gemeente uit 2011 over de realisatie van een trainingscomplex aan de westrand van Alkmaar. Later deze week wordt de stand van zaken toegelicht in een brief aan de raad.

Dan wordt ook duidelijk wat er verder met de ontwikkeling van de Alkmaarse westrand zal gebeuren en hoe AFC'34 en de Alkmaarse Rugbyclub geholpen gaan worden nu die hun plannen voor een mooi sportcomplex in duigen zien vallen.

Pin It
Bekeken: 1456x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/