Alkmaar, 21 mei 2014. Life 072 en Outsiders organiseren zondag 25 mei het eerste 'Alkmaar Night & Culture Debate' in Theater de Vest. Verschillende sprekers uit het nachtleven, waaronder Daniel Sanchez (Bla Bla Music), William Koster (New Dutch School), Tim Schilder (Retro) en Maya Link (Samba Salad) maar ook de gemeente nemen deel aan het debat. De afgelopen maanden is de nachtcultuur in Alkmaar belangrijk onderwerp van gesprek geweest. Meer dan ooit kwam naar voren dat er een grote behoefte is aan betere faciliteiten voor de jongeren- en nachtcultuur in de regio.

Tijdens het 'Alkmaars Night & Culture Debate' gaan verschillende culturele ondernemers, de gemeente en natuurlijk het uitgaanspubliek zelf in gesprek. Hoe wordt Alkmaar ook voor jongeren (weer) 'the place to be'? Verschillende sprekers doen hun zegje over het huidige jongerenbeleid en delen hun ervaring met en over andere gemeenten. Ze gaan samen in gesprek om de leuke kanten van Alkmaar én de pijnpunten. De avond dient ook als een kick-off voor een collectieve, doorlopende brainstorm.

Daniel Sanchez (bla bla Records) organiseert al vele jaren zijn eigen feesten. William Köster is eigenaar van het Arnhemse evenementenbureau 'New Dutch School' en founder van 'Sequence Zero'. Hij maakte met  gemeente Arnhem de stad een stuk leuker. Tim Schilder (Retro) is DJ en als organisator heeft hij veel in Alkmaar gedaan.

Robert-Jan Wille (3Gram) is een van de grondleggers van de housecultuur in Alkmaar. Maya Link (Ruigoord) is een bekend gezicht met haar muziektheater gezelschap Samba Salad, en organiseert onder andere muziekprogrammering voor het hoofdpodium van Woodlands Festival. Ze maakt deel ook uit van de nieuwe generatie op Ruigoord. De presentatie is in handen van Bart-jan Oosting (dagvoorzitter en cultureel duizendpoot).

De avond op 25 mei duurt van 18:00 tot 1:00 uur. Om 20:00 uur start het muziekprogramma. Toegang is gratis, maar is plek voor 150 mensen. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Life FM verzorgt een uitzending vanaf locatie. Meer info op de website van Life 072. Voor een teaser op Youtube, -klik hier-.

20140521 NCD poster

Pin It
Bekeken: 2189x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/