Alkmaar, 27 mei 2014. Maandag stond de 43-jarige Fadr B. terecht voor mishandeling van zijn vriendin met een broekriem. De Alkmaarder kreeg vier weken voorwaardelijke celstraf, 30 uur werkstraf en behandeling met meldingsplicht. De man, al bekend vanwege eerdere mishandelingen, drank- en opiumgebruik, was zelf niet aanwezig bij de zitting.

Fadr B. en zijn vriendin wonen al een aantal jaar samen en de relatie is nog wel eens stormachtig. De twee zeggen tegen de buitenwereld niet mét maar ook niet zónder elkaar te kunnen leven, aldus het NHD. Dat gaat gepaard met drankgebruik en scheldpartijen. En in de nacht van 12 maart bleef het daar niet bij. Agenten die na melding aankwamen vonden de vrouw, scheldend en huilend, in de slaapkamer met vier zeer duidelijke, gezwollen striemen op haar rug. Dat het slachtoffer geen aangifte wilde doen, maakte voor de politierechter dan ook niet meer uit. 

Volgens B. zou zijn vriendin begonnen zijn, nadat hij haar corrigerend geslagen had met de vlakke hand. Ze had hem daarna met een mes bedreigd. B. beloofde haar niet nog meer te straffen als zij het mes weg zou leggen, maar toen zij dat deed pakte hij zijn broekriem en mishandelde haar alsnog.

Pin It
Bekeken: 1298x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/