Alkmaar, 27 mei 2014. Maandag stond Dennis van D. (34) uit Beverwijk terecht voor doodsbedreiging en zware mishandeling met een auto. De aanklacht werd al afgezwakt na reconstructie van het incident bij de buitenschoolse opvang in Heerhugowaard. Uiteindelijk bleef er nog minder van de zaak over. Van D. kreeg uiteindelijk voor verbale bedreiging en bedreiging met de auto 40 uur voorwaardelijke werkstraf.

Die bewuste dag in maart reed Van D. met zijn vriendin naar de buitenschoolse opvang om haar zoontje daar op te halen. Zij kreeg het daar aan de stok met een andere moeder. Van D. mengde zich, na het eerst op een afstandje gevolgd de hebben, in de scheldpartij. Hij zou daarbij ook gezegd hebben haar te doden, mochten ze elkaar weer eens treffen. Daarna zou hij met zijn auto een aantal keer dreigend gas gegeven hebben en haar met hoge snelheid aangereden hebben.  De vrouw had na het incident de politie gebeld en Van D. bleef rustig wachten, aldus het NHD. Tegenover de agenten ontkende hij de vrouw geraakt te hebben en dat ze pas mank was gaan lopen.

Tijdens het onderzoek bleek al dat de vrouw niet goed kon aanwijzen waar ze nou geraakt was. De verzwikte enkel strookte ook niet met hoe het incident zou zijn verlopen. En alhoewel hij het slachtoffer volgens getuigen 'het liefst dood zou rijden', had niemand iets van een aanrijding gezien. De eis was toen 80 uur werkstraf, waarvan 60 voorwaardelijk. Maar omdat ook die hoge snelheid niet aangetoond kon worden, kreeg Dennis van D. uiteindelijk 40 uur voorwaardelijk.

Pin It
Bekeken: 1191x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/