Zaterdagavond is een meisje van zes gewond geraakt bij een ongeluk op de Cornelis Pronklaan in Alkmaar. Ze zat bij haar opa voor op de motor en mocht ook even 'sturen'. Opa had tijdens een rustig bochtje zijn armen wat wijder uit elkaar op het stuur dan gebruikelijk om de kleindochter de ruimte te geven toen het meisje plotseling gas gaf.

De motor schoot vooruit en knalde tegen een lantaarnpaal waardoor de opa over het meisje heen schoot en beiden op de grond klapten. Het meisje liep daar onder andere een beenbreuk bij op, de opa een hoofdwond. Het meisje is naar het ziekenhuis vervoerd, haar opa is ter plekke verzorgd.

Pin It
Bekeken: 3542x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/