Zaterdagavond reisde vechtsportminnend Nederland opnieuw af naar Alkmaar voor een spectaculair kickboksgala. In sporthal De Oosterhout organiseerde IronRings Promotions voor alweer de vijfde keer het vechtsportevenement. Deze keer stond de matchmaking van het 28 partijen tellende gala staat in het teken van vooral jeugd en Alkmaarse vechters.

Vanuit sportschool Loeks Gym uit Alkmaar heeft de 13-jarige Frans Schouten het met succes opgenomen tegen Bahadir Kaya van Team Ben Nasser. Na vijf ronden die gedomineerd werden door goed werk van Schouten mag hij zich nu Nederlands Kampioen noemen. De verdiende 'kampioensbelt' is de hele avond niet meer van het lichaam van de zichtbaar emotionele bokser af geweest.

Regilio van den Ent van het Alkmaarse M-sports kwam voor het eerst uit in de A-klasse. Het opkomende talent uit de stal van Marino Schouten heeft aangetoond bijna onverslaanbaar te zijn in de B-klasse, maar moest nu voor het eerst aantreden in de A-klasse tegen Abdessalam el Hannouti van Generation Gym uit Hoorn. Het gevecht ging gelijk op, maar de jury kende Van den Ent meer punten toe dan El Hannouti waardoor Van den Ent weer een overwinning kan bijschrijven.

De partij van de avond was echter die van Alkmaarder Sonny van Soest tegen Mounir Azoubai uit Haarlem. Het bleken beiden vechters te zijn die bereid zijn op tot het uiterste te gaan en dat leverde een uitermate spectaculair gevecht op. De partij eindigde onbeslist, maar maakte de meeste tongen los. Beide vechters werden door het publiek geroemd om hun inzet en doorzettingsvermogen. 

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte een mooie fotoreprotage van het gala. De reportage is te vinden op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal.

Pin It
Bekeken: 5042x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/