Venlo, 05 juni 2014. De Alkmaarse Stichting Michael-Wings heeft voor de 22e keer langdurig zieke kinderen blij gemaakt met toegang tot het wereldwijde web via laptops met hygiënische toetsenborden. Deze keer was de kinderafdeling van het VieCuri ziekenhuis in Venlo aan de beurt. De eerste laptop werd officieel door Olympisch schaatskampioen Koen Verweij, ambassadeur van Stichting Michael-Wings, aan Laura Steinmann (8) en Mellanie Peeters (16). 

In een sfeervol en druk bezocht auditorium verwelkomde Arend Vreugdenhil, lid van de Raad van Bestuur van het VieCurie, alle aanwezigen. Daarna nam John Kenniphaas, voorzitter van Michael-Wings, het woord en presenteerde het Michael-Wing-Systeem. Daarna werd de officiële opening verricht door Koen Verweij. Daarna gingen Laura en Mellanie met hun klasgenoten en vrienden, die allemaal naar het ziekenhuis waren gekomen, op de foto met de Wereld- en Olympisch Kampioen. Ook bracht Koen Verweij een bezoekje aan de kinderen die in bed moesten blijven op de verpleegafdeling. 

De patiëntjes maakten gelijk gebruik van de laptops om onder andere berichtjes te sturen, en lieten zo meteen de waarde van het Michael-Wing-Systeem zien. Met de opening van het Michael-Wing Systeem in Venlo zijn er nu 20 ziekenhuizen- en twee zorginstellingen in Nederland voorzien van gratis internet aan bed. 

Het laatste officiële deel was de overhandiging van diverse cadeaus. Daarbij werd een Michael-Wings canvas aan de kinderafdeling overhandigd door Dr. Janneke Schermers en ex-leukemiepatiëntje, beiden ambassadeurs van Michael-Wings. Tenslotte was het tijd voor een feestelijke afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje.

 

 
Pin It
Bekeken: 1136x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/