Alkmaar, 05 juni 2014. Wethouder Anjo van de Ven heeft vanmiddag tussen de buien door het vernieuwde Canadaplein feestelijk heropend. De wethouder legde, onder het toeziend oog van tientallen toeschouwers, de laatste hand aan het hekwerk bij de ingang van de fietsenstalling. Het Canadaplein is enkele weken geleden op de schop gegaan omdat er bij de omliggende culturele instellingen behoefte was aan een plein met meer sfeer, warmte en gezelligheid.  Het voorheen als kil omschreven Cultuurplein is omgetoverd tot een levendig en groen plein met een grasveld waar mensen kunnen recreëren en picknicken.

De vele culturele instellingen als Theater De Vest, het Stedelijk Museum, de bibliotheek en de Grote Kerk maken het een bruisend en levendig plein in het hart van de stad. Verslaggever Quinten Zorge sprak de wethouder en vroeg haar wat ze van het vernieuwde plein vindt.




 

 

Pin It
Bekeken: 1435x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/