Alkmaar, 06 juni 2014. Oranje voetjes waarschuwen voor insluipers tijdens WK 2014. Onder het motto ‘Nederland gaat voor goud! Inbrekers ook…’ vraagt de politie rond het Wereldkampioenschap voetbal extra aandacht voor insluipers. Door in woningen waarbij ramen en deuren openstaan een oranje preventievoetje achter te laten, waarschuwen bewoners zichzelf voor inbrekers en insluipers.

'Onze' voetballers spannen zich tijdens het WK 2014 maximaal in om wereldkampioen te worden. Wanneer bewoners gezellig bij de buren, familie of vrienden de wedstrijden bekijken of bij een overwinning de straat op gaan om feest te vieren, bestaat de kans dat inbrekers of insluipers toeslaan.

De politie adviseert bewoners dan ook om voor vertrek te checken of alle ramen en deuren goed zijn afgesloten, zodat de feestvreugde niet kan worden verstoord.

20140606 oranje voetje

 
Pin It
Bekeken: 950x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/