Heerhugowaard, 19 juni 2014. De brandweer van Heerhugowaard werd donderdagochtend opgeroepen voor een binnenbrand in een flat aan de Anna Polaktuin. Ter plaatse bleek het te gaan om het trapportaal voor de appartementen, dat helemaal vol rook stond. Nadat de brandweer het vuur wist te blussen konden ze zien dat de ramen bij de deur waren gescheurd door de hitte. Het portaal bleek roetzwart door de rook. Onder de trap stond een bankstel en dat volledig opgebrand was. Het vermoeden is dat deze opzettelijk aangestoken is.

De onderste twee verdiepingen van het flatgebouw bestaan uit de basisscholen De Hasselbraam en De Zeppelin, met daar tussenin kinderopvang De Zeppelbraam. Of deze ruimten snel gebruikt kunnen worden hangt af van in hoeverre de rookoverlast daar voor stank heeft gezorgd. (foto's: DNP.NU)

 

 

Pin It
Bekeken: 1259x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/