De tweede editie van het culinaire evenement ‘Heerlijk Heerhugowaard’ gaat niet door. Volgens Norbert Smit, van horecagelegenheid Wonder’s aan het Coolplein, was de organisatie vorig jaar niet goed genoeg. Bovendien was er toen volgens hem niet genoeg promotie. Ook zou Heerlijk Heerhugowaard dit jaar samenvallen met Indian summer.

Organisator Rene van Elsland van Bureau Levensgenieters zei tegen het NHD dat de horeca in Heerhugowaard er dit jaar voor heeft bedankt om aan de tweede editie deel te nemen, hoewel ze vorig jaar volgens hem na een succesvol evenement uit de kosten zijn gekomen.  

Pin It
Bekeken: 3937x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/