Alkmaar, 02 juli 2014. De bedrijfsinventaris van Utec Composites wordt aangeboden in een online veiling, omdat het Alkmaarse bedrijf failliet gegaan is. Voorname redenen van het faillissement zijn de aanzienlijke verliezen die het bedrijf leed op grote projecten als het Centraal Station en het Grotiusgebouw van de Radboud Universiteit Nijmegen. Voor deze projecten werden respectievelijk de plafondplaten en de dakpanelen ontwikkeld en gecoat. Toen een aantal nieuwe grote opdrachten niet werden toegekend aan Utec Composites zag het bedrijf zich gedwongen het faillissement aan te vragen.

In de veiling worden de complete werkplaats met gereedschappen en de kantoorinventaris aangeboden. De werkplaatsinventaris varieert van lijmklemmen en schuurmachines die interessant zijn voor particulieren tot een specialistische gelcoat spuitrobot en een waterstraalsnijmachine. 

De veiling startte op vrijdag 20 juni. Woensdag 2 juli is er van 10:00 tot 16:00 uur een kijkdag voor geïnteresseerden aan de Kitmanstraat 13 in Alkmaar. Biedingen kunnen online worden uitgebracht bij Troostwijk Veilingen. De veiling sluit op 4 juli vanaf 10.00 uur. Gegunde objecten kunnen worden afgehaald op 10 juli. Meer informatie op de website van Troostwijk.

Pin It
Bekeken: 1478x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/