Alkmaar, 2 juli 2014. In het kader van het 80-jarig jubileum van AFC'34 wordt woensdag 9 juli om 19.00 uur op het hoofdveld van AFC'34 een wedstrijd gespeeld tussen het eerste elftal van AFC'34 en dat van AZ, dat sinds 30 juni onder leiding van de nieuwe trainer Marco van Basten bezig is aan de voorbereiding op het komende seizoen. De wedstrijd staat onder leiding van de 23-jarige, talentvolle scheidsrechter Steven van der Vrande.

De entreekaarten voor de wedstrijd kosten € 5,- voor kinderen t/m 14 jaar en 65-plussers, en € 10,- voor de overige toeschouwers. Ook de leden en vrijwilligers van AFC'34 zullen voor de entree moeten betalen, dit in tegenstelling tot de reguliere competitiewedstrijden. Dit is het gevolg van afspraken die door AFC'34 gemaakt zijn met AZ. 

Wie de wedstrijd wil bezoeken, zal niets van het WK voetbal hoeven missen. Deze halve finale op 9 juli begint pas later op de avond, om 22.00 uur. In de kantine van AFC'34 zal deze wedstrijd ook op een groot scherm te zien zijn.

Aan de Robonsbosweg zal extra parkeerruimte beschikbaar zijn bij de Rabobank. Toch raadt AFC'34 supporters aan om zoveel mogelijk op de fiets naar het complex te komen. De fietsen kunnen gestald worden op het schoolplein van het Willem Blaeu College. 

20140702-AFC-jubwedstrijd

Pin It
Bekeken: 1050x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/