Alkmaar, 2 juli 2014. In het bijzijn van Peter de Baat, wethouder van gemeente Alkmaar is zondag McDonald’s restaurant Alkmaar West feestelijk geopend. In het nieuwe restaurant start een team met 80 nieuwe medewerkers uit de directe omgeving. Daarnaast beschikt het nieuwe restaurant over de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid. Speciale gast Patricia Paay plaatste de eerste bestelling in de McDrive.

“Wij gaan met veel plezier aan de slag met een zeer enthousiast nieuw team”, vertelt Richard Pach, Franchisenemer McDonald’s Alkmaar West. “Een deel van de medewerkers werkte al bij McDonald’s maar de meesten zijn net begonnen. Onder andere met verschillende trainingen en opleidingen bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. En dat is relevant voor nu, maar zeker ook voor later.”

Debbie de Wagenaar, Directielid van McDonald’s Nederland: “McDonald’s Alkmaar West is ons 238ste restaurant in Nederland. En wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Het restaurant heeft de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals LED verlichting en drie watervrije urinoirs die samen goed zijn voor 345.000 liter waterbesparing per jaar. Het is een mooi restaurant, op een goede locatie. En wij zijn er van overtuigd dat veel gasten zullen genieten in dit prachtige nieuwe restaurant.”

Het McDonald’s restaurant Alkmaar West is zeven dagen per week geopend van 7.00 tot 24.00 uur en de McDrive tot 02.00 uur. Vrijdag en zaterdag is de McDrive 24 uur open.

Foto 1: v.l.n.r. Peter de Baat, Debbie de Wagenaar, Richard Pach en Inge Pach. Foto 2: speciale gast Patricia Paay plaatste de eerste bestelling in de McDrive.

20140702-mcdonalds-1

 

Pin It
Bekeken: 5597x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/