Alkmaar, 3 juli 2014. Zaterdag vindt de tweede editie van de Alkmaar City Swim plaats in de grachten van Alkmaar. Dit jaar doen er 60 deelnemers mee en daardoor zal er gezwommen worden in twee series. De eerste serie, die met de wedstrijdzwemmers, zal starten om 12.00 uur en wordt weggeschoten door wethouder Elly Konijn. Een van de deelnemers is Olympisch kampioen Daan Glorie, ambassadeur van het evenement. De prijsuitreiking zal zo ongeveer tussen 13.30 en 13:45 uur plaatsvinden. De inschrijving is overigens nog open. De watertemperatuur is 21 graden Celsius, dus wie het niet heeft op koud water heeft geen excuus.

De opbrengst van de City Swim gaat dit jaar naar Fermento. De symbolische overhandiging van de opbrengst zal aan het eind van het evenement door wethouder Konijn verzorgd worden. De lunchroom / bakkerij, die dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking, weet wel raad met het geld. De goede frituurpan waarmee oliebollen en appelbeignets gebakken wordt is niet meer en dat is zeker rond Oud en Nieuw een probleem, want dan moeten er zo'n 7000 gemaakt kunnen worden.

Meer informatie op de website van Alkmaar City Swim

Pin It
Bekeken: 1092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/