Alkmaar, 3 juli 2014. Vrijdag 4 juli om 10.00 uur luidt Jan Roobeek de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Jan Roobeek is een Alkmaarse ondernemer die zich op vele vlakken inzet om techniek en creativiteit in Alkmaar te promoten. Hij geeft het officiële startsein in het bijzijn van wethouder onderwijs Mirjam Hamberg.

Ondernemer Jan Roobeek (geb. 1955) is een geboren en getogen Alkmaarder. Hij is sinds 1978 directeur van loodgietersbedrijf A.J. Coppens & ZN. Daarnaast is hij actief in het Alkmaarse ondernemerslandschap en in verschillende Alkmaarse evenementen. Zo is hij initiatiefnemer van de uitvinderswedstrijd Eureka! en al vele jaren erg actief als bestuurslid bij Alkmaar Kaeskoppenstad.

Over de hele wereld staat Alkmaar bekend als kaasstad. De Alkmaarse kaasmarkt is een traditie sinds 1593. Jaarlijks bezoeken zo'n honderdduizend mensen dit kleurrijke evenement. De kaasmarkt is gratis, voor alle leeftijden, en goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. De kaasmarkt wordt dit jaar gehouden tot en met 5 september elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur op het Waagplein in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/