Heerhugowaard, 3 juli 2014. Zaterdag 5 juli wordt het groot feest op het Strand van Luna in Heerhugowaard. Niet alleen komen er fantastische artiesten naar ENJOY HHW, maar iedereen kan ook kijken naar Nederland – Costa Rica. Vanaf 13:00 uur gaan de deuren open van het music & food festival. De hele dag is er van alles te doen op ENJOY en zijn er diverse restaurants aanwezig met HHW’s Best Food. Onder andere Kim de Boer, de Bob Colour Band, La Fiesta, Edsilia Rombley en Miss Montreal treden op. Vanaf 20.00 uur wordt er toegewerkt naar de wedstrijd van Oranje met Kraak & Smaak, Sweet Le Freak. Vanaf 21:30 uur gaat het grote scherm op de TV-stand en dan is het zo ver om 22.00 uur: de wedstrijd Nederland - Costa Rica. Na afloop is er een groot feest tot minimaal 1 uur na de wedstrijd. De toegang tot ENJOY HHW is na 20:00 uur extra voordelig.

Kaarten kosten € 15,- in de voorverkoop (excl. servicekosten), € 18,- aan de kassa. Ze zijn te bestellen via de website van ENJOY HHW of bij winkels van Primera. Wie na 20.00 uur komt, betaalt slechts € 7,50 aan de kassa. Kinderen t/m 15 jaar gratis, onder begeleiding van een volwassene.

Pin It
Bekeken: 1379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/