Alkmaar, 04 juli 2014. Op 25 oktober organiseert TJARDA Muziekcentrum een Koffer-avond. Op deze avond kunnen lokale bands een cover spelen uit de muziekcollectie van Alkmaars Trots en TJARDA en ook een eigen nummer. De organisatoren: "Alkmaar zit vol met muzikaal talent. Zo ook oud talent. Hoogste tijd om die weer eens naar voren te brengen. Dus… Nieuwsgierig wat andere bands hebben gemaakt? Benieuwd wat andere bands met een eigenwerk cover doen? Of klaar voor een nieuwe uitdaging? Doe dan mee aan de Koffer-Avond in muziekcentrum TJARDA!"

Er zijn drie Alkmaar Trots CD's en twee Tjarda CD's, met een verscheidenheid aan nummers waaruit bands kunnen kiezen. Er kunnen 12 groepen een cover in de 'koffer doen', om op de Koffer-avond hun eigen draai aan te geven. Iedereen krijgt daarin alle vrijheid, maar de tekst moet wel hetzelfde blijven en het nummer moet herkenbaar zijn. Let op, want zodra een nummer uitgekozen is, vervalt die optie. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt dus. Daarnaast mag elke groep nog een eigen nummer spelen. De bands die gecoverd gaan worden, zullen ook uitgenodigd worden.

TJARDA Muziekcentrum is de muzikale basis voor vele muzikanten uit Alkmaar en omgeving. Zowel professionele als beginnende bands en muzikanten maken dagelijks gebruik van onze faciliteiten. TJARDA beschikt onder andere over tien volledig uitgeruste oefenruimtes in verschillende prijsklassen.

De Koffer-avond begint om 20:00 uur. Om 01:00 uur is de avond afgelopen. Meer informatie over de avond en inschrijving bij op de website van Tjarda. Hier zijn ook de CD's te beluisteren.

20140705 flyer tjarda koffer

Pin It
Bekeken: 1175x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/