Alkmaar, 04 juli 2014. De gemeenteraden en colleges van B&W van de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Graft-De Rijp, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk, Schermer hebben unaniem het regiobeeld 2025 vastgesteld. Hiermee is weer een stap gezet in het regionaal versterken van het economisch en maatschappelijk domein en op het gebied van voorzieningen, welzijn en zorg.

In 2025 willen de samenwerkende gemeenten een regio zijn waar er op Noord-Holland Noord niveau wordt samengewerkt om een sterke economische regio te zijn waarin het prettig wonen en werken is. Er wordt ingezet op Agri (de Greenport NHN), Leisure, Energy en Holland Health. En natuurlijk pikt Regio Alkmaar ook graag een graantje mee van de economische spin-off van het cluster Maritiem & Off Shore. Regio Alkmaar is al een aantrekkelijke regio voor jong en oud. De jonge mensen kunnen in de regio studeren en een baan vinden. De ouderen kunnen er lang prettig thuis blijven wonen en er zijn goede voorzieningen, ook in de kleine gemeenten. Hier wordt op voortgeborduurd.

Het logo van Regio Alkmaar symboliseert het “op één lijn” komen vanuit de kustgemeenten (blauw), de strandwal gemeenten (geel), de steden (rood) en de poldergemeenten (groen) in de regio. Het unaniem vastgestelde Regiobeeld 2025 toont dat alle gemeenten op één lijn liggen. Het document is hier online te vinden.

Pin It
Bekeken: 1070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/