Alkmaar, 05 juli 2014. De PvdA had in 2009 al vragen gesteld om bij grote evenementen, zoals WK voetbal, schermen buiten neer te zetten, zodat iedereen gezamenlijk kan genieten van deze evenementen. Nu, in 2014, geeft burgemeester Bruinooge eindelijk toestemming. 

De aanleiding om vragen te stellen was destijds de grote intocht van de wandelvierdaagse op het Waagplein. Een groot feest voor iedereen die heeft meegelopen en vrienden, vriendinnen en familie die de lopers willen toejuichen. De intocht viel deels samen met de wedstrijd Nederland-Japan op het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika en het zou volgens de PvdA-fractie mooi zijn geweest met zijn allen na te praten over de vierdaagse en tegelijk te genieten van het WK. Toen was het niet mogelijk in verband met vermeende onveiligheid. Nu kijkt de burgemeester er anders tegen aan.

De PvdA-Alkmaar hoopt dat Nederland in de finale komt en gaat er van uit dat het een 'keigezellig' samenzijn wordt op het Waagplein. De fractie hoopt dat er in de toekomst ook andere grote evenementen vertoond kunnen worden. Het scherm hebben is er in ieder geval al, in gebruik tijdens de wekelijkse kaasmarkt.

Pin It
Bekeken: 2120x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/