Alkmaar, 05 juli 2014. Na uitverkochte edities van het Winterpeen Festival en Lente-Ui Festival is daar nu het Zomerkoning Festival op 12 juli. Podium Victorie had eerder al soep van winterpeen en lente- ui, en nu is daar de aardbei- smoothie. Iedereen komt gratis binnen bij inlevering van een bakje aardbeien, die ze later (gratis) uitgeschonken krijgen als smoothie.

Het Zomerkoning Festival heeft drie feestruimten: deephouse met Het Diepe in de grote zaal met helden als Tettero, HIGHtower, Vonder en Bas Dobbelaer, 90’s in het bovencafé met Exclusive 90’s en een Nachtstrandlounge in de kleine zaal met dj’s Tante Lien en Joggum. Als aardbei op de taart heeft de organisatie ook La Banda Fantastica weten te strikken, één van de beste cumbia-bands die Nederland rijk is.

Iedereen komt gratis binnen bij inlevering van een bakje aardbeien. Wie geen aardbeien kan vinden betaalt €10,- aan de deur of €5,- in de voorverkoop. De aardbeien worden door festivalkok Ema omgetoverd tot heerlijke aardbei-smoothies.

Na dit festival sluit Victorie haar deuren voor een zomerstop. Laatste kans voor een dans!

20140705-zomerkoning

Pin It
Bekeken: 1162x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/