Heerhugowaard, 05 juli 2014. De nieuwe uitrit bij de DekaMarkt aan de Zuidtangent in Heerhugowaard is even wennen voor weggebruikers. Er is een afslag voor links- en rechtsaf. De middelste baan kan voor beide richtingen worden gebruikt, maar geeft niet altijd tegelijkertijd groen licht voor bestuurders die rechtsaf willen. Zelfs al staat het licht voor rechtsaf op groen, op deze middenbaan moet gewoon gewacht worden als het licht op rood staat.

Met de aanpassing van de Waardse Zuidtangent staan er nu verkeerslichten bij de uitrit. Dit was nodig omdat dit een van de grootste knelpunten aan de Zuidtangent bleek. Op piekmomenten werden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Dat is nu niet meer nodig. Met het instellen van de verkeerslichten is nadrukkelijk gelet op een zo kort mogelijke wachttijd. Hetzelfde geldt voor de kruising Middenweg – Zuidtangent. Beide kruispunten worden de komende tijd nog gemonitord door de gemeente.

20140705-deka-afslag

Pin It
Bekeken: 1006x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/