Alkmaar, 07 juli 2014. Op 5 september, tijdens Kunst tot de Nacht, organiseert Popup in samenwerking met Victorie, Artiance en TAQA Theater De Vest een mini-tour met negen talentvolle singer-songwriters. Deze artiesten worden speciaal geselecteerd voor dit bijzondere programma. Ze krijgen een coachingstraject aangeboden om hun talent een boost te geven. Ze gaan samen met de coaches van Popup naar Kunst tot de Nacht. Diverse coaches, waaronder Yori Swart en Chris Kok, bereiden de singer-songwriters voor op ieder drie optredens tijdens Kunst tot de Nacht op de podia van Artiance, Podium Victorie en Grandcafé De Studio.

Yori Swart is singer-songwriter uit Bergen/Amsterdam en winnares van de Grote Prijs van Nederland. Onvervalste popmuziek met een alternatief randje, rechtstreeks uit het hart. Chris Kok is een muzikant in hart en nieren en gaat op in zijn muziek waar techniek en gevoel elkaar in harmonie ontmoeten. Zij gaan dus hun kennis met de gelukkigen delen. Henk Foekema (De Vest), Rob Bangert (Artiance) en Patrick de Cock (Victorie) zijn de juryleden die de selectie zullen maken.

De coaching begint 25 augustus om op een nog te bepalen locatie. Singer-songwriters kunnen zich aanmelden door een mail met drie mp3's eigen werk en een korte biografie voor 1 augustus te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op 14 augustus maakt Popup de selectie voor Popup mini-tour bekend. Overige criteria zijn: afkomstig uit de regio Alkmaar, amateur, eigen elektrische gitaarversterker of keyboard, nieuw werk, semi-akoestisch, maximaal drie bandladen, geen drumstel maar eventueel wel begeleidende percussie. Leeftijd is onbelangrijk.

Popup geeft raad en daad aan popmuzikanten van 16 - 100 jaar. Popup biedt masterclasses, clinics en interviews door de beste muzikanten uit de business. Landelijk bekende popartiesten komen naar Alkmaar om hun kennis te delen en musici te inspireren om zichzelf verder te ontwikkelen. Meer op de website van Popup.

Pin It
Bekeken: 1776x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/