Provincie, 07 juli 2014. In Alkmaar is er uiteindelijk toestemming gegeven voor het op groot scherm kijken naar het WK voetbal, maar daarmee lijkt de gemeente een uitzondering te zijn in de provincie. Politie Noord-Holland heeft het tonen van de WK-beelden op grote schermen afgeraden, vanwege mogelijke onveilige situaties, en volgens RTVNH geven veel gemeenten aan dit advies te volgen.

Schagen is zo'n gemeente. Hier mogen kroegen overigens wel TV-schermen tegen de gevel aan hebben. Gemeente Haarlem en Hoorn zetten ook geen grote schermen neer, maar hier is de bereikbaarheid van de beoogde pleinen voor hulpdiensten problematisch. Amsterdam heeft wel een enorm scherm. Voor de halve finale echter niet op het Museumplein vanwege het tijdstip en de doordeweekse dag, maar in het Arena Park. Mocht Nederland winnen, dan is een huldiging toegestaan op het Museumplein.

Pin It
Bekeken: 2712x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/