Alkmaar, 09 juli 2014. Dinsdagavond 22 juli, 5 augustus en 19 augustus klinken vanaf 20.30 uur weer de prachtige openluchtconcerten op de Lindegracht tussen het Hofje van Splinter en het Gulden Vlies. De musici hebben het hoge niveau wat de toeschouwer de voorafgaande 11 jaar gewend is geraakt. Onder andere treden op Ernst Munnike en het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet en de jongelingen Nicolas van Poucke en Bernadeta Astari. De gespeelde werken zullen volgens de organisatie iedereen aanspreken die van muziek houdt, ook de kinderen die net een instrument bespelen en op zo’n vakantieavond vast een keer later naar bed mogen.

Zoals voorheen kunnen toeschouwers op aangewezen plaatsen met hun eigen stoeltje of bootje genieten van de sfeervolle concerten. Wie zeker wil zijn van een zitplaats, kan deze reserveren via een diner/concertarrangement bestellen bij het Gulden Vlies. Als het regent gaan de concerten toch door, maar dan in de Grote of St. Laurenskerk, 100 meter verderop. Zitplaatsen zijn dan tegen geringe vergoeding beschikbaar.

Het hele programma per avond is te vinden op de website Lindegrachtconcert.nl.

Pin It
Bekeken: 3907x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/