Alkmaar, 09 juli 2014. De herinrichting van de Kanaalkade is in volle gang. Dit levert nogal wat hinder op, want niet alleen waren er tijdelijk minder rijstroken beschikbaar, van 7 t/m 11 juli is er helemaal geen verkeer mogelijk vanwege de aanleg van nieuw asfalt. De parkeergarage Karperton is daardoor ook onbereikbaar en er moet nogal wat omgereden worden. Maar wethouder verkeer Jan Nagengast kon het NHD dinsdag positief nieuws geven: het project verloopt zo spoedig dat de weg al op 25 juli klaar kan zijn, zo'n drie weken eerder dan gepland.

Dan is het overigens nog niet gedaan met de werkzaamheden op het wegdeel. De kruising Kanaalkade - Helderseweg / Geestersingel krijgt tussen 14 en 18 juli ook een nieuwe asfaltlaag. Alleen openbaar vervoer en de noodhulpdiensten mogen er dan overheen. En dan zal de Kanaalkade in augustus nog eens twee dagen afgesloten zijn voor de aanleg van stil asfalt. 

Even verderop wordt nog altijd hard gewerkt aan de Kruseman van Eltenweg. Deze wordt omgebouwd tot fietsweg, waarop auto's te gast zijn, net als de Frieseweg. Dit project moet 25 juli klaar zijn. Dat is ook de dag dat de energievoorziening voor evenementen in de grond moet liggen, zodat de Schutterspassage richting de Paardenmarkt weer open kan.

Pin It
Bekeken: 1188x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/