Alkmaar, 11 juli 2014. Tegen Carolien B., de vrouw die vorig jaar een ongeval veroorzaakte waarbij een Connexxion-bus van het talud in Oudorp afreed, is een taakstraf van 60 uur en zes maanden voorwaardelijke straf geëist. Dat meldt het NHD. Volgens de vrouw, die handsfree zat te bellen met haar man, had ze groen licht toen het ongeluk gebeurde. Uit getuigenverklaringen, een reconstructie van het ongeval en na diverse onderzoekstechnieken is echter naar voren gekomen dat ze waarschijnlijk het verkeerslicht voor rechtsaf op groen zag springen in plaats van voor rechtdoor. Door het ongeluk liep de buschauffeur rugletsel op en is hieraan meermaals geopereerd.

Volgens de officier van justitie heeft de chauffeur van de bus mogelijk het leven van de verdachte gered door instinctief naar rechts het talud af te sturen. Hij denkt overigens niet dat B. bewust een onjuist verhaal vertelt. De rechter doet op 24 juli uitspraak.

Pin It
Bekeken: 1225x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/