Oost-Graftdijk, 11 juli 2014. Opnieuw ophef over de aanleg van het villapark van Europarcs. Al een paar jaar klagen bewoners over het zware transport door het dorp. Een weg buiten het dorp om regelen blijkt niet zo eenvoudig. En nu gaat het om de levering van een zestal chalets. Deze zijn donderdagmiddag via het water op pontons gebracht door Rodie Zaandam, maar het transport had vertraging opgelopen.  Door het overschrijden van de tijd in de ontheffing stuurde de gemeente Rodie weg. De twee chalets die al op de Kanaaldijk neergezet waren moesten vrijdagochtend weer verdwenen zijn, net als de andere vier die toch maar elders op een parkeerterreintje geplaatst waren. Inmiddels zijn de vakantiehuisjes weer terug naar Spijkerboor gevaren.

Directeur Vos van Europarcs vindt het maar kinderachtig, liet hij het NHD weten. Vervoer over het water gebeurt juist om het dorp te ontlasten, en nu wordt dat vanwege wat uitloop gefrustreerd door de gemeente en kan alles weer terug. Actievoerders in Oost-Graftdijk zijn niet onder de indruk. Voor hen is het een principekwestie geworden. Ze hebben onderhand ruim honderd keer formeel geklaagd over het niet houden aan afspraken.

Pin It
Bekeken: 1064x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/