Alkmaar, 14 juli 2014. Donderdagmiddag 10 juli kregen de Alkmaarse burgemeester, zijn echtgenote, en wethouders Anjo van de Ven, Elly Konijn en Jan Nagengast een historische rondleiding door Oudorp. Het gezelschap ging enthousiast in op de uitnodiging van de officieuze Oudorper ‘burgemeester’ Cor Bos. Onder leiding van Stichting Historisch Oudorp liepen ze onder andere langs de Burgemeesterswoning, de Kippenbrug, de Pastorietuin en Boerderij Piet Tamis.

De zonnige donderdag was een mooie dag voor een wandeling. Het gezelschap lieten zich rondleiden langs de historische hoogtepunten van Oudorp en kregen zo een goede indruk van het dorpse karakter van de nu Alkmaarse wijk. Hoogtepunt was het Oude Raadhuis, dat nu geheel verbouwd is tot modern kantoor van een Alkmaars communicatiebedrijf.

De gastheren in Oudorp stellen de komst van het college erg op prijs. Ook burgemeester Bruinooge is enthousiast, en zegt dat er best nóg zo'n bezoek zou kunnen volgen: "Waarbij we dan samen kunnen kijken naar de uitdagingen die er nog liggen in Oudorp. Dat geldt natuurlijk voor de hele stad. Wat mij betreft vragen meer organisaties en buurten ons, als ze iets willen vragen of delen. Dit past bij de manier waarop we nu in de samenleving met elkaar omgaan. Open, minder anoniem. We komen graag langs!”

20140710 rondleiding oudorp

Pin It
Bekeken: 1574x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/