Alkmaar, 14 juli 2014. Dit weekend was het met Zomer op het Plein de beurt aan De Jongens. Zowel zaterdag als zondag vertelden zij een verhaal met weinig woorden, heel veel gezichtsexpressie en De Trap. Natuurlijk ging er in hun diverse slapstick sketches van alles 'mis' en ondervonden De Jongens allerlei problemen op en om De Trap, tot groot plezier van het publiek.

Helaas ging er zondag ook echt iets mis. Toen een van De Jongens met zijn wandelstok zwiepte, schoot de dop van het eind hoorbaar door de lucht en tegen het been van een kind op de voorste rij. Het was duidelijk dat de heren er wel iets van merkten, maar ze speelden door. Achteraf bleek dat zij niet door hadden wat er precies was gebeurd. Bezorgd gingen ze nog even bij de jongen langs. Alkmaar Centraal fotograaf Robin Korving maakte een fotoreportage.

Pin It
Bekeken: 1919x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/