Alkmaar, 16 juli 2014. Het duurt nog even voordat de collecte gehouden wordt, maar de Hersenstichting is alvast op zoek naar vrijwilligers die in de periode van 2 t/m 7 februari 2015 mee willen helpen. Belangstellenden kunnen zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur ze willen lopen, want alle steentjes dragen bij. Bijvoorbeeld wee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect.

Op dit moment leeft een half miljoen mensen met ernstige, beperkende en blijvende gevolgen van een hersenaandoening, hersenziekte of hersenletsel. Denk daarbij aan ADHD, Beroerte, Coma, Dementie, Depressie, Migraine. Eén op de vier mensen krijgt volgens de statistieken ooit te maken met een hersenaandoening. De Hersenstichting zet zich in voor al deze mensen en stel zich tot doel hersenaandoeningen te voorkomen en genezen en ervoor te zorgen dat patiënten een zo volwaardig mogelijk leven kunnen leiden. Hiertoe zamelen wij geld in dat besteed wordt aan wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en projecten voor patiënten.

Meer info op de website van de Hersenstichting.

Pin It
Bekeken: 1402x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/