Langedijk, 16 juli 2014. De provincie Noord-Holland heeft, in overleg met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, een negatief zwemadvies gegeven voor de Noorderplas in Langedijk. In het water is blauwalg geconstateerd. Aan het meertje zijn borden geplaatst, vanwege het gevaar voor de gezondheid. Komende week wordt de waterkwaliteit opnieuw gecontroleerd.

De provincie adviseert om bij elk bezoek te letten op de blauwe borden die bij alle officiële zwemlocaties in Noord-Holland staan. Op de borden staat naast algemene informatie over de locatie ook vermeld of op dat moment een waarschuwing, negatief zwemadvies of zwemverbod geldt.

De provincie geeft dagelijks actuele informatie over de kwaliteit en veiligheid van zwemlocaties in Noord-Holland op de website Zwemwater.nl, via de zwemwatertelefoon (0800-9986734) en via Twitter.

Pin It
Bekeken: 1321x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/