Alkmaar, 16 juli 2014. De kaartverkoop van de 23e editie van Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza is gestart op 10 juli. Het 'lekkerste evenement van Alkmaar' wordt gehouden in het weekend van 12 t/m 14 september, natuurlijk weer op het Waagplein. Drie dagen lang laten de deelnemende restaurants hun lekkerste gerechten en heerlijkste wijnen proeven. De opbrengst van het Culinair Plaza is voor het goede doel. Dit jaar staat daarin de jeugd centraal. Zo gaat een deel van de opbrengst naar Het Jeugdcultuurfonds Alkmaar, Klas op Wielen Alkmaar, Autstekend, Stichting Make over Mansion, Playing for Success en Stichting Vrienden van het Mantelzorgcentrum.

Via de website van Alkmaar Culinair Plaza kunnen de liefhebbers hun kaarten in de voorverkoop bestellen. Een dagkaart kost in de voorverkoop 6,50 euro. Bij de kassa op het plein zijn de muntjes te koop waarmee bezoekers bij de deelnemende restaurants kunnen betalen.  Een aantal weken voor de start van het Culinair Plaza zijn de kaarten ook te koop bij de vaste voorverkoopadressen: de diverse deelnemende restaurants. Wie dat zijn wordt binnenkort bekend gemaakt.

Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza is geopend op vrijdag 12 september van 18.00 tot 23.30 uur, zaterdag 13 september van 15.00 tot 23.30 uur en zondag 14 september van 14.00 tot 23.00 uur. Meer info over het evenement is ook te vinden op Facebook en Twitter.

Pin It
Bekeken: 1758x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/