Heerhugowaard, 17 juli 2014. Op de Pascalstraat in Heerhugowaard vond woensdagochtend een aanrijding plaats tussen een auto en een motor. Een man had net zijn auto naar de garage gebracht en kreeg een leenauto mee. Deze stond direct met de neus aan de weg. Toen de man van de parkeerplek afreed, zag hij een van links naderende motorrijder over het hoofd. De motorrijder kon niet meer uitwijken, schampte de neus en raakte de macht over het stuur kwijt.  Hij viel schuin de weg over en zijn motor schoof door tegen een andere auto. De motorrijder had geen motorpak aan, maar reed in korte broek. Hij had dan ook veel schaafwonden en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

De automobilist verklaarde dat hij nog naar links had gekeken en toen geen motor zag. "Ineens was-ie daar". De motor werd opgehaald door een berger, de auto kon met losgerukte bumper meteen de garage in. De derde betrokkene kon zijn weg voortzetten. De politie (V.O.A) doet onderzoek naar het voor val. (foto's: DNP.NU/Douwe de Vries)

Pin It
Bekeken: 1131x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/