Alkmaar, 20 juli 2014. Zaterdagavond is in de Orgelmakerstraat een 24-jarige man uit Zuid-Scharwoude neergestoken. Dat gebeurde toen er richting middernacht onenigheid ontstond tussen een aantal bezoekers van een feestje. De ruzie mondde uit in een vechtpartij waarbij een steekwapen is ingezet. Nadat de politie rond 23:45 uur diverse meldingen binnen kreeg over de ruzie, troffen zij bij aankomst de 24-jarige man aan op straat met een steekwond in de nek. Het slachtoffer is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar.

Tijdens het eerste onderzoek was nog niet duidelijk wie de dader is, en ondanks de inzet van honden kon het steekwapen nog niet veilig gesteld worden. De politie doet onderzoek en wil graag in contact komen met getuigen die mogelijk meer informatie hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen via: 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem kan ook: 0800-7000.

 

Pin It
Bekeken: 2047x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/