Heerhugowaard, 21 juli 2014. Bij kringloopwinkel Rataplan in Heerhugowaard is maandagmorgen brand uitgebroken. De brand is rond 9:45 uur geconstateerd en rond 11:00 uur was de brand meester. De ontruiming is goed verlopen, er zijn geen gewonden. Er was veel rookontwikkeling, die het de brandweer wat lastiger maakte om de brand te bestrijden. Uit voorzorg zijn enkele gasflessen achter het pand verwijderd. De Voltastraat was tijdens het blussen afgesloten voor verkeer. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk.

Gert-Jan Dekker, directeur van Stichting Rataplan: "Wij weten nu nog niet wanneer wij de winkel weer kunnen openen voor onze klanten en ook nog niet wat de schade zal zijn. Onze auto haalt wel gewoon op afspraak de goederen op, telefonisch zijn we ook gewoon bereikbaar. Wij verwelkomen onze klanten nu in de kringloopwinkels van Alkmaar of Schagen. Zodra de winkel van Heerhugowaard weer open kan laten we dat zo snel mogelijk weten.

(foto's: DNP.NU / Douwe de Vries)

20140721 brand rataplan hh1

20140721 brand rataplan hh2

20140721 brand rataplan

 

Pin It
Bekeken: 1897x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/