Limmen, 21 juli 2014. In de nacht van zondag op maandag werden de bewoners van een huis aan de Westerweg in Limmen opgeschrikt uit hun slaap, doordat twee mannen probeerden in te breken door het inslaan van een ruit. De 45-jarige mannelijke bewoner liep vervolgens in huis de twee donker geklede mannen tegen het lijf. Door hen verbaal stevig aan te pakken en weg te duwen verjaagde hij de twee inbrekers uiteindelijk. De bewoner is tijdens het opstootje ten val gekomen en liep enkele schaafwonden op aan zijn rug. De politie heeft nog met een politiehond in de omgeving naar de verdachten gezocht, maar kon het tweetal niet meer vinden. Het is onbekend of de inbrekers in de korte tijd nog iets meegenomen hadden.

De politie is op zoek naar getuigen van deze inbraak. Als u informatie heeft, dan kunt u bellen met 0900-8844. Bellen met Meld Misdaad Anoniem mag natuurlijk ook. 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 964x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/