Alkmaar, 21 juli 2014. In juni 2015 vindt in Alkmaar de 49e Internatlional Children's Games plaats. Voor deze jongerenvariant van de Olympische spelen trekken dan rond de 1500 kinderen tussen de 12 en 15 jaar oud naar de stad. Ze komen van over de hele wereld om hier met elkaar te sporten en plezier met elkaar te hebben.

Top Events Regio Alkmaar, de organisator van die mega-evenement, liet als mascottes twee sportieve, maar echt Alkmaarse superhelden ontwerpen. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te denken over een naam voor de mascottes. Het gaat om een jongen en een meisje die zó van de Alkmaarse Kaasmarkt weggelopen lijken te zijn om te gaan sporten. Degene die de twee leukste en meest passende namen voor de mascottes bedenkt wint een VIP-arrangement voor de openingsceremonie van de Games op donderdagavond 25 juni 2015.

Inzendingen kunnen tot en met 1 september gemaild worden naar info@topeventsregioalkmaar.

 

Pin It
Bekeken: 1353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/