Alkmaar, 24 juli 2014. Mensen willen langer thuis blijven wonen en eigen regie houden op hun leven. Door zaken anders te organiseren en gebruik te maken van diensten en technologie wordt beter mogelijk. Langer thuis wonen kan ook een flinke besparing opleveren wat betreft toekomstige zorg- en welzijnskosten. Omdat veel mensen nog niet bekend zijn met de mogelijkheden richt de gemeente het Slimste Huis in, aan de Noorder Arcade op de eerste verdieping naast de Mediamarkt. Het streven is het Slimste Huis eind september te openen en voor een periode van vijf jaar.

Als onderdeel van het project Slimmere Zorg wordt het Slimste Huis een schakel die gebruikt kan worden voor ontmoeting en ontwikkeling. In een demonstratiewoning wordt getoond op welke wijze langer zelfstandig wonen op eigen kracht mogelijk is. Het is tevens een plek waar bedrijven diensten en producten kunnen tonen en te bespreken, en om ideeën te ontwikkelen. De verbouw- en inrichtingskosten bedragen €390.000. De exploitatiekosten voor 2014 zijn geraamd op €86.333.

Pin It
Bekeken: 1863x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/