Schermerhorn, 02 augustus 2014. Een automobilist die zaterdagochtend vroeg over de Rustenburgerweg van Ursem naar Schermerhorn reed, ontdekte een auto op de kop in een sloot naast de weg en alarmeerde direct de hulpdiensten. Een andere passant en een agent zijn bij aankomst het water ingegaan om te zoeken naar de bestuurder en eventuele andere inzittenden. Deze zoekactie werd later overgenomen door de duikers van de brandweer. Toen niets werd gevonden werd de auto voorzichtig uit het water getild. Er werd vervolgens in het water, maar ook in het aangrenzende graanveld gezocht. Hier werd echter ook niemand aangetroffen.

Toen er contact gelegd kon worden met de thuisbasis van de eigenaresse van het voertuig, bleek deze alweer thuis te zijn. De zoekactie werd daarop gestaakt. De bestuurster zal worden gevraagd een verklaring af te leggen over wat er precies gebeurd is en een boete moeten betalen, omdat zij weggegaan is van een plaats ongeval zonder melding te doen. Of er alcohol in het spel was, zal zonder verklaring hierover niet zijn te achterhalen. (foto's: DNP.NU)

20140802 Schermerhorn auto 1

20140802 Schermerhorn auto 2

Pin It
Bekeken: 1039x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/