Alkmaar, 02 augustus 2014. Koffie met Kansen is een inspirerende bijeenkomst voor werkzoekenden. Het idee voor deze bijeenkomsten is voortgekomen uit een groep die aan de verplichte 10-daagse cursus van het UWV moest meedoen. Velen deden hier morrend aan mee, maar merkten dat de workshops en toch hielpen.

De bijeenkomsten van Koffie met Kansen kenmerken zich door een lage drempel, zodat mensen in informele sfeer met elkaar ervaringen delen over sollicitatieplicht, vacaturesites en alle UWV perikelen, maar vooral ook elkaar stimuleren en bemoedigen en samen activiteiten bedenken. Doelen zijn de kans op werk vergroten, je positie op de arbeidsmarkt te versterken en je netwerk vergroten. 

Op de eerste bijeenkomst is er een re-integratiecoach aanwezig en een persoonlijk coach. Zij zullen de groep op weg helpen en geven een gratis CV-check. Voor de toekomst zijn er mogelijkheden genoeg, zo staan bedrijfsbezoeken op de planning en trainingen met bijvoorbeeld kledingadvies. Deelnemers worden aangespoord creatief mee te denken over leuke, leerzame en gezellige activiteiten.

De bijeenkomsten van Koffie met Kansen vinden elke eerste donderdag van de maand plaats aan de stamtafel bij WifiTea aan de Geesterweg 1N. Koffie en thee kost voor deelnemers op deze middagen € 1,00 per kopje. De eerste bijeenkomst is op 4 september en duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Meer informatie op de website van WifiTea.

Pin It
Bekeken: 1500x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/